Skip to Content

Coaching

Veiligheid bieden
Coachen is een vaardigheid die ik onbewust al van jongs af aan inzet. De intuïtieve kracht van mijn zijn en een goed luisterend oor maakt dat mensen zich gemakkelijk aan me openen en zich op hun gemak en veilig voelen bij mij. Ik voel mij daardoor vrij om vanuit betrokkenheid en openheid vragen te stellen die de ander aan het denken zetten en uitnodigen tot zelfreflectie.

Wat bied ik?

  • Individuele coaching gericht op persoonlijke hulpvragen
  • Individuele coaching voor onderwijsprofessionals in de vorm van co-teaching (mogelijk in combinatie met opstellingenwerk in de klas, zie onderwijs)

Hulpvraag
We stellen in gezamenlijkheid een plan op. Het doel is het verkrijgen van meer inzicht, verlichting en kennis over datgene wat zich in jouw leven afspeelt en waar je graag meer grip op wilt krijgen. Ik werk met name met hulpvragen op het gebied van leerkrachtvaardigheden en groepsprocessen in het basisonderwijs én persoonlijke vraagstukken.

Co-teaching
Co-teaching zet ik in tijdens de begeleiding van leerkrachten in de klas. Tijdens meerdere sessies geven we samen les, waarbij de focus ligt op het werken aan een vastgestelde hulpvraag en het vergroten van leerkrachtvaardigheden.

Maartje heeft een ongelooflijk sterk en zuiver intuïtief kompas: ze voélt wat er gaande is en gaat daarop af. Hierdoor kom je meteen in een heel andere laag terecht die voorbij alle woorden gaat. – Frederique Demeijer
“Samenwerken met Maartje staat bij mij voor: helder in de uitleg, ze gaat verder dan het oog ziet, zeer intuïtief en een combi van lekker nuchter en licht.”– Veronika Nab