Skip to Content

Coaching

Coachen is een vaardigheid die ik onbewust al van jongs af aan inzet. De intuïtieve kracht van mijn zijn en een goed luisterend oor maakt dat mensen zich gemakkelijk aan me openen en zich op hun gemak en veilig voelen bij mij. Ik voel mij daardoor vrij om vanuit betrokkenheid en openheid vragen te stellen die de ander aan het denken zetten en uitnodigen tot zelfreflectie.

Vanuit jouw verlangen of hulpvraag en volgens een, in gezamenlijkheid, opgesteld plan werken we toe naar meer inzicht, verlichting en kennis over dat wat zich in jouw leven afspeelt en waar je graag meer grip op wilt krijgen.

Wat bied ik?

  • Individuele coaching gericht op persoonlijke hulpvragen
  • Individuele coaching voor onderwijsprofessionals
    (zowel leerkrachten als teamleiders, startende en ervaren krachten, waarbij werkbezoeken (coaching on the job/co-teaching) tot de mogelijkheid behoort)
Maartje heeft een ongelooflijk sterk en zuiver intuïtief kompas: ze voélt wat er gaande is en gaat daarop af. Hierdoor kom je meteen in een heel andere laag terecht die voorbij alle woorden gaat. – Frederique Demeijer
“Samenwerken met Maartje staat bij mij voor: helder in de uitleg, ze gaat verder dan het oog ziet, zeer intuïtief en een combi van lekker nuchter en licht.”– Veronika Nab
Website design by: The Imagineering Suite © 2020